ЗАБУТІ ІМЕНА: ВІКТОР ІЛЛІЧ КУРДИНОВСЬКИЙ - Бачур, Б. С. (Правова держава, 2018)
Стаття присвячена дослідженню науково-педагогічної діяльності професора В. І. Курдиновського, відомого вченого-цивіліста, який понад 20 років працював у Новоросійському (Одеському) університеті.