ПРОЦЕСУАЛЬНА ФОРМА В АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДОЧИНСТВІ ТА ПРОБЛЕМИ ЗАКОНОТВОРЧОСТІ В УКРАЇНІ - Миколенко, О. І. (Правова держава, 2018)
В статті визначені етапи історичного розвитку наукової думки щодо процесуальної форми в адміністративному судочинстві, акцентується увага на тому, що поняття «процесуальна форма» ще не має в юридичній науці чіткого змістовного наповнення, а запропоновані в спеціальній літературі формулювання підміняють собою зміст інших правових явищ. Пропонується авторське визначення категорії «процесуальна форма» в сучасній доктрині адміністративного права і процесу.