УДОСКОНАЛЕННЯ ВЗАЄМОДІЇ ПОЛІЦІЇ З ІНШИМИ ОРГАНАМИ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ТА ГРОМАДСЬКІСТЮ У СФЕРІ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ - Іщенко, І. В. (Правова держава, 2018)
У статті розглядаються організаційно-правові аспекти взаємодії Національної поліції з іншими органами публічного адміністрування та громадськістю у сфері ювенальної превенції. Робиться спроба окреслити типові алгоритми спільних дій поліції з цими суб’єктами за основними напрямами ювенальної превенції.