ПРОБЛЕМА ПОШИРЕННЯ АВТОРСЬКО-ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ НА ОБ’ЄКТИ, ЩО СТВОРЕНІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ - Богустов, А. А. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена аналізу проблем, які виникають у зв’язку з визнанням творів створених штучним інтелектом об’єктами цивільних правовідносин. Стаття показує, що права первісного суб’єкта на твори, створені штучним інтелектом можна розглядати як особливий різновид суміжних прав.