ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО: ПРАКТИКА ТА КОМПАРАТИВІСТИКА - Сотула, О. С. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена порівняльно-правовому дослідженню умисного вбивства двох або більше осіб. Здійснено огляд сучасних проблем кваліфікації цього злочину проти життя. Робиться висновок про необхідність удосконалення кримінального законодавства України та судової практики щодо умисного вбивства двох або більше осіб.