ПРОТИПРАВНИЙ ВПЛИВ НА РЕЗУЛЬТАТИ ОФІЦІЙНИХ ФУТБОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ В УКРАЇНІ ЯК РІЗНОВИД КОРУПЦІЇ - Чуваков, О. А.; Павлов, О. І. (Правова держава, 2020)
У статті досліджено історію проведення договірних матчів в Україні, проаналізовано ст. 393-3 «Протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань», визначено основні її прогалини, проаналізовано досвід інших країн стосовно боротьби з договірними матчами, запропоновано шляхи удосконалення кримінального законодавства у сфері вчинення корупції в футболі.