КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВА ПОМИЛКА ОСОБИ, ЯКА ЗАЙМАЄ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ БЕЗ НАЛЕЖНОГО ДОЗВОЛУ: ВПЛИВ НА КВАЛІФІКАЦІЮ - Мовчан, Р. О. (Правова держава, 2020)
У статті автором на підставі кримінально-правового вчення про фактичну та юридичну помилку запропоновано розв’язання проблеми кваліфікації дій особи, яка зайняла земельну ділянку з дозволу неналежного суб’єкта або без належного оформлення. З урахуванням цих положень зроблені відповідні висновки та пропозиції.