КОРУПЦІЯ У ФУТБОЛІ: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ В УКРАЇНІ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ЇЇ ЗАПОБІГАННЯ - Павлов, О. І. (Правова держава, 2020)
У статті досліджено міжнародно-правові акти щодо запобігання корупції у футболі, проаналізовано актуальні проблеми футбольної корупції у вітчизняному законодавстві та правозастосуванні, запропоновано основні шляхи подолання корупції в українському футболі.