ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ СТВОРЕННЯ, ДІЯЛЬНОСТІ,РЕОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЛІКВІДАЦІЇ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ - Кучеренко, І. М. (Правова держава, 2020)
Розглянуто правові питання регулювання створення, діяльності, реорганізації та ліквідації акціонерних товариств. На основі аналізу чинного законодавства зроблено теоретичні узагальнення і практичні рекомендації щодо застосування законодавства, яке регулює зазначені питання, вносяться пропозиції щодо удосконалення законодавства.