ВЗАЄМОДІЯ І ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК У СПІВПРАЦІ ОПЕРАТИВНИХ СЛУЖБ ТА СЛІДЧИХ ПІДРОЗДІЛІВ (ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ) - Будіянський, М. Ф. (Правова держава, 2020)
Розглянуто важливу сферу діяльності в структурі органів внутрішніх справ. Визначаються певні організаційні та психологічні рекомендації, які можуть допомогти поєднати вищеназвані зусилля для досягнення єдиної мети у встановленні істини.