СТРАХ ПЕРЕД ЗЛОЧИННІСТЮ В СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Васильченко, Г. С. (Правова держава, 2020)
Страх перед злочинністю є комплексною проблемою сучасного суспільства, обумовленою страхом людини перед невідомим та деякими соціальними причинами, особистісними особливостями людини.