ДО ПРОЕКТУ НОВОГО КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ - Савин, В. Ю. (Правова держава, 2020)
У новому Кримінальному Кодексі України варто визначити пріоритети захисту прав особистості (закріплений у Конституції України) над іншими цінностями. Для цього слід якнайуважніше продумати (а може, й змінити у цьому документі) порядок розташування статей про певні поширені злочини.