ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТРАНСНАЦІОНАЛЬНУ ТОРГІВЛЮ ЖІНКАМИ В ЧЕХІЇ І ДЕЯКИХ ІНШИХ СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ - Ламміх, Зигфрід; Циклаурі-Ламміх, Еліко (Правова держава, 2020)
Розглянуто кримінальноправові норми східноєвропейських країн, що встановлюють відповідальність за сексуальну експлуатацію жінок. Представлено найважливіші при квалифікації критерії розмежування складів злочинів, які відносяться до цієї категорії. Зроблено порівняльний аналіз норми кримінальних кодексів і судової практики Чехії, Польщі, Росії і Республіки Білорусь.