ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ ТА ЛЮДСЬКИМИ ОРГАНАМИ ЯК ОДИН ІЗ НАПРЯМКІВ КРИМІНАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІЖНАРОДНИХ І ТРАНСНАЦІОНАЛЬНИХ ОРГАНІЗОВАНИХ ЗЛОЧИННИХ ФОРМУВАНЬ - Поплавський, І. Г. (Правова держава, 2020)
Представлено результати кримінологічного дослідження діяльності організованих злочинних формувань (далі ОЗФ), які мають міжнародні і транснаціональні протиправні зв’язки; одним із напрямків їх злочинної діяльності є торгівля людьми, людськими органами. Визначено і охарактеризовано причини та умови діяльності цих злочинних формувань, спрогнозовано основні тенденції їх подальшого розвитку.