ОСВІТА — ФАКТОР ДЕРЖАВНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Сминтина, В. А. (Правова держава, 2020)
Аналізуються проблеми діяльності державних вищих навчальних закладів, пропонуються шляхи розв’язання цих проблем на законодавчому рівні, обгрунтовується негативне ставлення до тенденцій роздержавлення системи освіти України.