ФІНАНСОВИЙ РЕЖИМ КОНЦЕСІЇ - Завертнева, В. А. (Правова держава, 2020)
Міжнародний досвід свідчить про те, що саме інвестиції дозволяють задовольнити суспільні проблеми без додаткового залучення державних коштів і без додаткового навантаження на виконавчі органи влади. Незалежно від економічної кризи перехідного періоду, уже сьогодні в Україні є потенційні інвестори, що згодні самостійно фінансувати об’єкти суспільної інфраструктури.