ПРО ПРАВОВУ ОЦІНКУ НЕСПЛАТИ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ, ІНШИХ ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ - Заркуа, Л. Д. (Правова держава, 2020)
Розглядаються проблеми ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, “правомірного обходу податку” та відшкодування збитків, завданих державі використанням в господарській діяльності “фіктивних підприємств”.