МАТЕРІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ РОБОТОДАВЦЯ ЗА НЕЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВИХ ТА БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ - Потопахіна, О. М. (Правова держава, 2020)
Розглянуто деякі питання матеріальної відповідальності роботодавця в трудовому праві за незабезпечення здорових та небезпечних умов праці; запропоновані шляхи розв’язання вже виниклих теоретичних і практичних проблем.