ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКОННОСТІ В ПРОЦЕСІ ВИЛУЧЕННЯ У СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВАРІВ, ДОКУМЕНТІВ ТА ІНШИХ ПРЕДМЕТІВ ПРАЦІВНИКАМИ МІЛІЦІЇ (адміністративно;правовий аспект) - Риженко, І. М. (Правова держава, 2020)
Зроблено аналіз положень Кодексу України про адмінінстративні правопорушення, які регулюють порядок вилучення у суб’єктів підприємницької діяльності товарів, документів та інших предметів працівниками міліції. Аргументовано необхідність удосконалення діючого законодавства з питань застосування такого заходу адміністративно-правового примусу, як вилучення речей та документів.