ЮРИДИЧНА ПРИРОДА ДОГОВОРУ РЕКЛАМИ - Шишка, А. Р. (Правова держава, 2020)
Юридичну природу договору реклами, на думку автора, відбиває змодельований у законі інститут, а при його відсутності перевагу слід надавати мононормам права і, особливо, конкретному договору. Саме такий договір відображає причини договорного права і може відрізнятися від моделі. Через відсутність законодавчого врегулювання договору реклами, він, залежно від змісту, може бути договором на виконання роботи, договорм на виконання послуг, комплексним.