РЕФОРМУВАННЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ — ПЛАНИ І РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ - Бондар, О. М. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто проблеми, що виникли під час планування і здійснення реформи Збройних сил України на сучасному етапі та перспективи їх розвитку. Аналізуються складні проблеми, що пов’язані насамперед з недостатнім фінансуванням, а також визначаються шляхи здійснення реформи.