ПРАВОВІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ СТАТУСУ ВІЙСЬКОВОГО МАЙНА - Кондик, П. М. (Правова держава, 2020)
Визначено поняття військового майна, його види та ознаки, повноваження Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України та посадових осіб Збройних Сил з управління військовим майном. Досліджуються особливості використання військового майна для провадження господарської діяльності структурами Збройних Сил, майнової відповідальності за нього.