IНФОРМАЦIЯ ТА IНФОРМАЦIЙНI ВIДНОШЕННЯ ЯК НОВИЙ КРИМIНАЛІСТИЧНИЙ ОБ’ЕКТ - Кучанський, С. М. (Правова держава, 2020)
Науковий аналiз, проведений у статтi, дає можливiсть визначити iнформацiю як об’ект комп’ютерних злочинiв; визначено поняття комп’ютерних злочинiв.