ЗВІЛЬНЕННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ВІД ПОКАРАННЯ ТА ПРИМУСОВІ ЗАХОДИ ВИХОВНОГО ХАРАКТЕРУ - Магарін, М. С. (Правова держава, 2020)
Розглянуто законодавчі аспекти звільнення неповнолітніх від покарання. Проведено порівняльний аналіз цього питання у новому та колишньому кримінальному законодавстві. Пропонується коротка характеристика законів про звільнення від покарання неповнолітніх із застосуванням примусових заходів виховного характеру.