КОНТРРЕВОЛЮЦІЙНІ ЗЛОЧИНИ В РОСIЇ (1917 — 1918 рр.) - Чуваков, О. А. (Правова держава, 2020)
Науковий аналіз, проведений у статті, дає можливість виділити деякі види державних злочинів, які чинились у Радянськiй Росiї в перiод 1917-1918 рр.