РОЗВ’ЯЗАННЯ КОМЕРЦІЙНИХ СПОРІВ У РОСІЇ: РОЛЬ МЕДІАЦІЇ - Бургер, Ітан С.; Льюїс, Майкл; Бочарова, Ольга (Правова держава, 2020)
Розв’язання комерційних спорів мають різні форми. У ряді західних країн все більшого розвитку набуває нетрадиційна форма для розв’язнаая таких спорів — медіація. Наводяться позитивні сторони організації, проведення, виконання рішень, отриманих у результаті медіації.