КРИМІНОГЕННА ОБСТАНОВКА СЕРЕД НЕПОВНОЛІТНІХ “ПІЗНІХ ІММІГРАНТІВ” З КРАЇН СНД - Ламміх, Зиггфрід; Циклаурі-Ламміх, Еліко (Правова держава, 2020)
Автори аналізують сталі погляди на злочинність іммігрантів з країн СНД і подає їх обґрунтовану критику. Дослідження базується на кримінологічних даних німецької поліції.