АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Корчевний, Г. В. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто проблеми виробництва, поширення в Україні неліцензійних СD-ROM та засади захисту і регулювання цього питання діючим законодавством України. Крім того, загострено питання, про те, що адміністративно-правовий захист права інтелектуальної власності є вибірковим, не систематизованим і, як наслідок, малоефективним.