АДМІНІСТРАТИВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА - Стукаленко, О. В. (Правова держава, 2020)
Розглянуто адміністративну відповідальність — різновид юридичної відпові-дальності, яка виникає за порушення норм земельного законодавства. Дано правову характеристику адміністративних правопорушень і розкрито їх зміст з урахуванням положень Земельного кодексу.