УКРАЇНА І КРАЇНИ АЗІАТСЬКО-ТИХООКЕАНСЬКОГО РЕГІОНУ: ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОВІДНОСИН - Войтович, О. І. (Правова держава, 2020)
Розглянуто сучасні політичні, економічні проблеми і проблеми безпеки в Азіатсько-тихоокеанському регіоні, а також зовнішня політика України щодо країн регіону. Аналізуються фактори, що перешкоджали активній зовнішній політиці української держави в даному регіоні у 90-і роки, а також фактори позитивного впливу на регіональну політику країни. Аналізуються деякі проблеми українсько5китайських відносин і перспектив співробітництва України з одним із провідних акторів Азіатсько-тихоокеанського регіону — Китаєм.