ЦІКАВЕ І КОРИСНЕ НАУКОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ З ПРОБЛЕМ КООРДИНАЦІЇ БОРОТЬБИ З ЕКОНОМІЧНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ - Стрельцов, Є. Л. (Правова держава, 2020)
[Рецензія на монографію] Білоус В. Т. Координація боротьби з економічною злочинністю: Монографія. — Ірпінь, Академія державної податкової служби України, 2002. — 449 с.