ФІЛОСОФСЬКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ СУЧАСНОГО ПРАВОРОЗУМІННЯ - Плавич, В. П. (Правова держава, 2020)
Розглянуто проблеми, пов’язані з теоретико-методологічним і філософсько-правовим аналізом сучасного праворозуміння. Досліджено концепт права, який виражає змістовну єдність права, що дає можливість вивчати динаміку розвитку права у часі, зводити смисли права до єдиного універсального смислу.