КОНСТИТУЦІЙНО-ПРАВОВА ЛЕГАЛІЗАЦІЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ УКРАЇНИ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ - Прієшкіна, О. В. (Правова держава, 2020)
У статті розглядаються теоретичні концепції місцевого самоврядування; досліджуються організаційна, правова та матеріально-фінансова автономії місцевого самоврядування; аналізуються проблеми та перспективи становлення та розвитку системи місцевого самоврядування України.