НЕВИЗНАЧЕННІСТЬ ТЛУМАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ “ТЕРОРИЗМ” - Прусс, В. М. (Правова держава, 2020)
Правова природа тероризму як злочину міжнародного характеру та його юридичне поняття вперше розкрито та закріплено в національному законодавстві. Необхідне подальше вдосконалення концепції нового українського антитерористичного законодавства з урахуванням необхідності його узгодження з міжнародним правом і проголошення стратегії інтеграції Україны в міждународі структури по боротьбі з тероризмом.