ПРАВОВА ПРИРОДА АКТІВ АМНІСТІЇ У ДЕМОКРАТИЧНОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Жарікова, В. А. (Правова держава, 2020)
Необхідність подальших наукового осмислення проблеми амністії, порядку її проведення та умов її ефективності буде сприяти вдосконаленню законодавства, а також практиці виконавчих та правоохоронних органів для посилення боротьби зі злочинністю, її попередженню (особливо повторної рецидивної злочинності)