ПРОБЛЕМИ КРИМІНАЛІЗАЦІЇ ТА ДЕКРИМІНАЛІЗАЦІЇ ОКРЕМИХ ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ МОРАЛЬНОСТІ У СУЧАСНІЙ КРИМІНАЛЬНОПРАВОВІЙ ДОКТРИНІ УКРАЇНИ - Кучанська, Л. С. (Правова держава, 2020)
Аналізуються існуючі у світовій практиці основні законодавчі моделі щодо регламентації відповідальності за зайняття проституцією. Розглядаються питання обгрунтованості криміналізації проституції у Кримінальному кодексі (далі КК) України крізь призму основних принципів цього процесу.