ПРАВОВА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОВТОРНОСТІ У ХАБАРНИЦТВІ, ЇЇ ОЗНАКИ - Логінов, О. В. (Правова держава, 2020)
Представлено правову характеристику провокації хабара (відповідно до чинного законодавства України і Пленуму Верховного Суду України), висвітлено думки юристів-теоретиків щодо даної теми. Виявлено недоліки в законодавчому закріпленні цього поняття, висунуто аргументовані пропозиції.