ТЕОРЕТИЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ РОЗКРИТТЯ УМИСНИХ ВБИВСТВ “ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ” - Саінчин, А. С. (Правова держава, 2020)
Робота присвячена важливій проблемі теорії криміналістики визначення — розкриттю та розслідуванню умисних вбивств “по гарячих слідах”.