СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ТА СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНІ АСПЕКТИ ДЕЯКИХ ВИДІВ ЗЛОЧИНІВ - Сотула, О. С. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена дослідженню поняття політично мотивованої злочинності, соціально-психологічних та суспільно-політичних аспектів та змін законодавства щодо цієї категорії злочинів. Стверджується необхідність розробки конкретних методів аналізу впливу даної категорії злочинів на зміну динаміки громадської думки, на психологію членів суспільства з метою попередження такого роду злочинів.