ВЗАЄМОДІЯ ПІДРОЗДІЛІВ КАРНОГО РОЗШУКУ ЗІ СЛІДЧИМИ - Телійчук, В. Г. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто взаємодію підрозділів карного розшуку зі слідчими при розкритті розбійних нападів на квартири громадян, проаналізовано взаємодію між слідчими й оперативними працівниками при розкритті вищевказаних злочинів, а також організаційні форми, необхідність удосконалення такої взаємодії.