ПРАВОСУДДЯ ЯК РОДОВИЙ ОБ’ЄКТ ЗЛОЧИНІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ РОЗДІЛОМ XVIII КК УКРАЇНИ - Фінкель, В. М. (Правова держава, 2020)
У статті аналізується загальне поняття правосуддя та правосуддя як родовий об’єкт злочинів з точки зору Розділу XVIII чинного КК. Цей аналіз допоможе визначити зміст та ознаки родового об’єкта зло< чинів проти правосуддя.