ПРИНЦИП ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВА НА ЗАХИСТ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ: ЙОГО ЗМІСТ ТА ГАРАНТІЇ ДОТРИМАННЯ - Юркова, Г. В. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена гарантіям дотримання одного із принципів кримінального судочинства — забезпечення підозрюваному, обвинуваченому, підсудному права на захист. Розкрито зміст принципу забезпечення права на захист.