ЗАГАЛЬНА ТЕОРІЯ ПОЛІТИКИ: ВІРОГІДНІ КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДСТАВИ УСВІДОМЛЕННЯ ЇЇ ОБ’ЄКТИВНИХ ЗАКОНІВ - Подмазко, Є. А. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена загальній теорії політики, концептуальним основам її об’єктивних законів та їх матричному синтезу. Предметом нашої уваги в статті є об’єктивні закони політичного протиборства, які відображають сукупність зв’язків та відносин між явищами й процесами, що здійснюються в сегменті політичної реальності, кардинально змінюючи її, чи залишаючи її ототожненою.