ДІЯЛЬНІСТЬ ПРИВАТНОГО ВИКОНАВЦЯ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ СУДУ В УКРАЇНІ - Ромашкін, С. В. (Правова держава, 2021)
У статті розглянуто питання реформи примусового виконання рішень суду, підвищення ефективності процесу виконання рішень суду, а також впровадження діяльності приватного виконавця. Висвітлено особливості роботи приватного виконавця відносно його мотивації, обмеження видів виконавчих документів, які можуть виконувати приватні виконавці та ін. Наголошено, що необхідно здійснити відповідні зміни, зокрема реорганізацію системи виконання рішень суду та підвищення ефективності виконавчого провадження в Україні.