РЕЦЕНЗІЯ НА ПІДРУЧНИК М. І. СМОКОВИЧ, В. М. БЕВЗЕНКО «АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПРОЦЕС УКРАЇНИ : ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА» - Миколенко, О. І. (Правова держава, 2021)
Адміністративний процес є правовим явищем, яке викликає серед представників адміністративного права та процесу дискусії і суперечки як стосовно визначення його змісту, форми та функціонального призначення в системі юридичних процесів, так і стосовно суб’єктів, принципів та предметної юрисдикції. Отже уявлення науковців України про адміністративний процес не завжди пов’язані виключно з розумінням і правовим регулюванням адміністративного судочинства, а тому підручники та навчальні посібники з дисциплін «Адміністративний процес» та «Адміністративне процесуальне право» суттєво різняться за змістом.