ЗАБУТІ ІМЕНА: ІГНАТІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ ІВАНОВСЬКИЙ - Бачур, Б. С. (Правова держава, 2017)
Стаття присвячена пам’яті професора І. О. Івановського, відомого вченого в галузі міжнародного та державного права, який понад 12 років працював у Новоросійському (Одеському) університеті, який очолював кафедру міжнародного права.