СИСТЕМА ДЖЕРЕЛ ПРАВА ТУРЕЧЧИНИ - Мамедова, А. Е. (Правова держава, 2017)
Стаття присвячена аналізу системи джерел права Турецької Республіки як основи правової системи країни. Незважаючи на закріплення у Конституції чіткого кола та ієрархії джерел права, примату міжнародно-правових актів, існує паралельна регламентація питання джерел права та їх застосування Цивільним кодексом. Автор аналізує місце звичаїв, судових рішень та доктрини у сучасній правовій системі Туреччини.