ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ СУДДІВ ЯК ОДНЕ ІЗ ЗАВДАНЬ ВИЩОЇ РАДИ ПРАВОСУДДЯ - Сліпенюк, В. В. (Правова держава, 2017)
Стаття присвячена проблемі незалежності суддів в зв’язку із законодавчими змінами, а саме – створенням Вищої ради правосуддя, яка покликана, з урахуванням інших функцій, забезпечити незалежність суддів при здійсненні ними правосуддя