ПРАВОВІ ГАРАНТІЇ ЯК ЕЛЕМЕНТ СТРУКТУРИ МІГРАЦІЙНОГО РЕЖИМУ В УКРАЇНІ - Баламуш, М. А. (Правова держава, 2017)
В статті розкривається система правових гарантій, які забезпечують функціонування міграційного режиму в Україні та визначається їх місце серед елементів структури міграційного режиму. На підставі аналізу норм чинного законодавства та спеціальної літератури дається авторське визначення правових гарантій міграційного режиму.