«ЩО ДЕНЬ ПРИЙДЕШНИЙ НАМ ГОТУЄ…» (ЩОДО ПРОЕКТУ ТРУДОВОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ) - Комаренко, А. М. (Правова держава, 2017)
У статті досліджуються та аналізуються окремі норми проекту Трудового кодексу України щодо захисту трудових прав і гарантій працівників.